Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Plněná veganská tykev
Dada 1 h. 30 min. střední
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Dada 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Plněná dýně v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Dýňový přívarok s koprem
Dada 40 min. střední
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka s čokoládovým krémem
Karbanátky z červeného zelí
LIKÉRY
Vaječný koňak
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
Brynzové vánoční pečivo
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Brokolicovo-bramborový nákyp
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s čokoládovými jablky
KOLÁČE
Štědrák
Jablečná celozrnná žemlovka se skořicovým sněhem
MÍCHANÉ NÁPOJE ALKOHOLICKÉ
Bloody Mary
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit