Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Plněná veganská tykev
Dada 1 h. 30 min. střední
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Dada 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Plněná dýně v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Dýňový přívarok s koprem
Dada 40 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Sýrové tyčinky z listového těsta
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Propadávaný jablkový koláč
Pečená husí stehna
Bramborovo-květáková masala
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit