Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Plněná veganská tykev
Dada 1 h. 30 min. střední
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Dada 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Plněná dýně v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Dýňový přívarok s koprem
Dada 40 min. střední
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
Krémové jahodové řezy s tvarohem
POMAZÁNKY
Camembertová pomazánka s cibulí
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Karbanátky z červeného zelí
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Nepečený pudinkový zákusek s banány
ActiFry kuřecí prsa s jahodovou omáčkou
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
TĚSTOVINY
Zapékané těstoviny se špenátem a slaninou
Vepřové plněné bochánky
ActiFry hermelín s ořechy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit