Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ SALÁTY
Salát s křupavou slaninou
Michal 30 min. nízká
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Halušky s pivním sýrem
Dada 50 min. střední
TĚSTOVINY
Špagety Carbonara
Michal 20 min. nízká
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
KNEDLÍKY
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Nepečený krémeš
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit