Národní kuchyně
Více
MASOVÉ SALÁTY
Salát s křupavou slaninou
Michal 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Halušky s pivním sýrem
Dada 50 min. střední
TĚSTOVINY
Špagety Carbonara
Michal 20 min. nízká
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
KNEDLÍKY
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie