Národní kuchyně▼
Více▼
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční perníčky
Vilma 1 h. 40 min. nízká
Zobrazit recept
ŠTRÚDLY
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tažený tvarohový štrúdl
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Medovo-tvarohový koláč
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Zeleninová musaka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit