Národní kuchyně▼
Více▼
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční perníčky
Vilma 1 h. 40 min. nízká
Zobrazit recept
ŠTRÚDLY
Tažený makovo-višňový štrúdl
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Tažený tvarohový štrúdl
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
KOLÁČE
Křehký tvarohový šnek
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
Plněná kuřecí stehna v alobalu
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový závitek s cuketou
Tvarohová vosí hnízda
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
ZÁKUSKY
Banánový krémeš
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit