Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Karbanátky s rohlíkem
Jurgason 45 min. nízká
Zobrazit recept
Actifry labužnické vepřové karbanátky
Jurgason 30 min. nízká
Špízy z mletého masa
Dada 1 h. 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květákové karbanátky
Norika 45 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Žemlovka z domácí pekárny
Dada — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Katův šleh - Kaťák
Frankfurtská polévka
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
Smažený kořen lotosu
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit