Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák s indickým kořením
Zuzka 40 min. nízká
Lilkovo-cizrnové kari
Dada 25 min. střední
Grilované marinované tofu
Dada — vysoká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
Salát se špenátovými listy
Michal 40 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Sezamovo-kuřecí salát
Zuzka 30 min. nízká
RIZOTO
Rizoto s houbami
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie