Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Hlíva v kurkumové omáčce
Dada 30 min. střední
Zobrazit recept
HOUBOVÉ POLÉVKY
Hlívová polévka s česnekem
Dada 40 min. střední
Hlívová polévka s hráškem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Smetanová hlívová omáčka s bramborami
Hlívová polévka se strouháním
Dada 45 min. vysoká
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
Tofu hlívová omáčka
Smažená hlíva v pivním těstíčku
Dada 45 min. střední
Dršťková polévka z hlívy
Dada 40 min. nízká
Jemná hlívová polévka
Hlívová polévka se smetanou
Hlívová polévka
Zuzka 30 min. nízká
Hlívový guláš s bramborami
Dada 50 min. nízká
RYBY
Losos s hlívovou omáčkou a špenátem
KUŘECÍ MASO
Dušená hlíva s kuřecím masem
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Kuřecí prsa s hlívovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní čínská polévka
Hlívový paprikáš
Dada 45 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
Šomló halušky (Somlói galuska)
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Pečená kachní křídla
Propadávaný jablkový koláč
Bramborovo-květáková masala
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny s brokolicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit