Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Chřestová polévka s medvědím česnekem
Michal 30 min. nízká
Zobrazit recept
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Polévka z červené řepy
Zuzka 60 min. střední
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kukuřičná krémová polévka
Zuzka 30 min. nízká
RIZOTO
Zeleninové rizoto
Michal 40 min. nízká
Hráškové rizoto
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit