Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Chřestová polévka s medvědím česnekem
Michal 30 min. nízká
Zobrazit recept
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Polévka z červené řepy
Zuzka 60 min. střední
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kukuřičná krémová polévka
Zuzka 30 min. nízká
RIZOTO
Zeleninové rizoto
Michal 40 min. nízká
Hráškové rizoto
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit