Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Chřestová polévka s medvědím česnekem
Michal 30 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Toskánská fazolová polévka
Dada 40 min. střední
Polévka z červené řepy
Zuzka 60 min. střední
Pórková polévka
Michal 6 min. nízká
Kukuřičná krémová polévka
Zuzka 30 min. nízká
RIZOTO
Zeleninové rizoto
Michal 40 min. nízká
Hráškové rizoto
Rizoto se sýrem Pecorino
Michal 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
Šunková roláda
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie