svetvemne.cz

Jáhly s hroznovým vínem

     

Chutná, zdravá snídaně, oslazené jen přírodním cukrem z přidaných rozinek a hroznů. Jáhly jsou bezlepková obilovina, je to proso bez slupek. Jsou lehce strávitelné, syté a velmi výživné.

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
Hrozny bílé150gramů
Jáhly50gramů
Rozinky30gramů
Voda200mililitrů
Voda

1. 

jáhly 50 g  voda  rozinky 30 g

Jáhly dobře propláchneme, spaříme horkou vodou, scedíme, vložíme do hrnce a přidáme umyté rozinky.

2. 

voda 200 ml

Přilijeme vodu, přivedeme k varu a 15 minut vaříme. Uvařené necháme v hrnci zakryté 10 minut postát.

3. 

hrozny bílé 150 g

Hrozny umyjeme, nakrájíme na poloviny a zamíchá do jahel.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit