RECEPTY

Jáhly s hroznovým vínem

Jáhly s hroznovým vínem

Chutná, zdravá snídaně, oslazené jen přírodním cukrem z přidaných rozinek a hroznů. Jáhly jsou bezlepková obilovina, je to proso bez slupek. Jsou lehce strávitelné, syté a velmi výživné.

recept,fotorecept,jáhly,hrozny bílé,Racio snídaně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Racio snídaně

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

hrozny bílé150gramů
jáhly50gramů
rozinky30gramů
voda200mililitrů
voda-

 

Recept

1. 

jáhly 50 gramů  voda  rozinky 30 gramů

Jáhly dobře propláchneme, spaříme horkou vodou, scedíme, vložíme do hrnce a přidáme umyté rozinky.

2. 

voda 200 mililitrů

Přilijeme vodu, přivedeme k varu a 15 minut vaříme. Uvařené necháme v hrnci zakryté 10 minut postát.

3. 

hrozny bílé 150 gramů

Hrozny umyjeme, nakrájíme na poloviny a zamíchá do jahel.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie