Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Pikantní hrách s mrkví
OMÁČKY A PRÍVARKY
Červená čočka se špenátem
Čočkovo-dýňové kari
Zeleninové kari
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie