Národní kuchyně
Více
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
Jurgason 50 min. nízká
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Tuňákoví šneci z listového těsta
Zuzka 30 min. nízká
Letní bramborový salát
POMAZÁNKY
Škvarková pomazánka
Vepřové hamburgery
Zuzka 30 min. střední
Lahodný kuřecí salát
Jurgason 40 min. nízká
Bramborový salát
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit