Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborovo-květáková masala
Dada 35 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso s medem a vlašskými ořechy
Zuzka 30 min. nízká
Pikantní dýňovo-mrkvové placky
Zuzka — nízká
Brokolicovo-bramborový nákyp
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Dada — nízká
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa na kukuřici s hranolkami a brokolicí
Pikantní tofu
Zuzka 50 min. nízká
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
TĚSTOVINY
Nákyp z těstovin rigate s houbami
Dada 60 min. nízká
Špagety zahradníka
Zuzka 40 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Prošívaná deka
Jednoduché lité buchty
Smažené žampiony v těstíčku
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
DORTY
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit