Národní kuchyně
Více
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Višňovo-pomerančový punč
Vánoční punč
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Kachní prsa na hruškách
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
KOLÁČE
Koláčky s tvarohem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie