Národní kuchyně
Více
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Višňovo-pomerančový punč
Vánoční punč
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Kachní prsa na hruškách
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
KOLÁČE
Koláčky s tvarohem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit