Národní kuchyně▼
Více▼
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Dada 15 min. střední
Zobrazit recept
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
Vánoční punč
Dada — vysoká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
KOLÁČE
Koláčky s tvarohem
Dada 1 h. 20 min. střední
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Špenát z čerstvého špenátu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Salátová polévka
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát s majonézou
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Jednoduché lité buchty
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Jablečný koláč s pudinkem a drobenkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
TELECÍ MASO
Ossobuco - dušená telecí kližka
Jablečný koláč s ořechovým tvarohem
Krémová pórková polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit