Národní kuchyně▼
Více▼
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Dada 15 min. střední
Zobrazit recept
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
Vánoční punč
Dada — vysoká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
KOLÁČE
Koláčky s tvarohem
Dada 1 h. 20 min. střední
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit