Národní kuchyně▼
Více▼
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Dada 15 min. střední
Zobrazit recept
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
Vánoční punč
Dada — vysoká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
KOLÁČE
Koláčky s tvarohem
Dada 1 h. 20 min. střední
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
RYBY
Sépie na grilu
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso v alobalu
Květák v mandžuské omáčce
ZELENINOVÉ SALÁTY
Celerový salát s ananasem
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusek s tvarohem
Salát Caprese
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit