Národní kuchyně▼
Více▼
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Dada 15 min. střední
Zobrazit recept
Višňovo-pomerančový punč
Dada — střední
Vánoční punč
Dada — vysoká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dada 60 min. střední
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
KOLÁČE
Koláčky s tvarohem
Dada 1 h. 20 min. střední
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Dada — nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Nepečený krémeš
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
Květák v mandžuské omáčce
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit