Národní kuchyně
Více
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Hustá celerová polévka
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Pórková polévka
Kuřecí ramen
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit