Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná tortila s tofu
KUŘECÍ MASO
Řecký kuřecí wrap
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Omeleta v tortile
VEPŘOVÉ MASO
Marinované vepřové maso na rukole
Pečená vepřová kýta
Žabky
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie