Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové závitky (španělský ptáček) v parním hrnci
Dada 60 min. nízká
Zobrazit recept
Štefanská roláda
Elenka 2 h. střední
KUŘECÍ MASO
Drůbeží špíz s mrkví a hruškami v parním hrnci
Dada — střední
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Piškotový salám s ořechy a kokosem
ROLÁDY
Nepečená kokosová roláda
Kolečka s ořechovým sněhem
Ořechová kolečka
Čertovy makové oči
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Arašídové griliášky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Karamelovo čokoládové oplatky s arašídy
KOLÁČE
Vanilkové soufflé
Křupavé kuře
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit