Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Kakaovo-ořechový závin
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
SUCHÉ PEČIVO
Ořechová kolečka
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Čokoládovo-oříšková srdíčka
Dada 40 min. nízká
ZÁKUSKY
Nugátový zákusek se šlehačkou
Jurgason 2 h. střední
Ořechové vánoční cukroví
Jurgason 40 min. střední
Nutelový cheesecake
Jurgason 1 h. 15 min. střední
Velikonoční cop
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
ROLÁDY
Žirafí roláda
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Francouzský jablkový koláč
Pečená kachna na pomerančích
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit