RECEPTY

Raw jablečná roláda

Raw jablečná roláda

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Nepečená roláda bez cukru.

recept,fotorecept,jablka,Zdravé koláčky,Syrová strava - raw food,Nepečené,Bezlaktózové

Zdravé koláčky

Ukuchtil

Počet porcí

14

Čas přípravy

Obtížnost

vysoká

Ingredience

Ingredience

citron

1

??

kus

kcal

jablka

400

244

gramů

kcal

mandlové lupínky

0

??

kcal

olej dýňový

10

82

gramů

kcal

rozinky

150

426

gramů

kcal

semínka lněné

50

267

gramů

kcal

semínka slunečnicová

100

583

gramů

kcal

vločky ovesné

50

183

gramů

kcal

voda minerální

100

0

mililitrů

kcal

 

Recept

1. 

rozinky 150 gramů

Rozinky zalijeme studenou vodou, vodu vylijeme, opět zalijeme a opět vylijeme (tedy je umyjeme).

Rozinky zalijeme studenou vodou, vodu vylijeme,...

2. 

voda minerální  100 mililitrů

Do rozinek přilijeme minerální vodu a necháme je v lednici dvě hodiny odstát.

Do rozinek přilijeme minerální vodu a necháme...

3. 

semínka slunečnicová 100 gramů

Umeleme slunečnicová semínka.

Umeleme slunečnicová semínka....

4. 

semínka lněné 50 gramů

Najemno (na moučku) umeleme lněná semínka.

Najemno (na moučku) umeleme lněná semínka....

5. 

jablka 400 gramů  citron 1 kus

Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Pokapeme je citronovou šťávou a promícháme.

Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Pokapeme...

6. 

Do hlubší misky nasypeme obojí pomletá semínka. Ponorným mixérem rozmixujeme rozinky na kaši. Minerální vodu z nich nesléváme.

Do hlubší misky nasypeme obojí pomletá...

7. 

olej dýňový 10 gramů

Rozinkovou kaši přidáme do mísy, přilijeme olej a promixujeme.

Rozinkovou kaši přidáme do mísy, přilijeme...

8. 

vločky ovesné 50 gramů

Najemno umeleme vločky a dobře je zamícháme pomocí ponorného mixéru do hmoty v misce.

Najemno umeleme vločky a dobře je zamícháme...

9. 

Hmotu rovnoměrně rozložíme do tvaru obdélníku 32 x 28 cm na alobal přeložený dvojitě a utlačíme.

Hmotu rovnoměrně rozložíme do tvaru...

10. 

Jablka dobře vyždímáme a rozložíme je na hmotu. Přitlačíme je ...

Jablka dobře vyždímáme a rozložíme je na...

11. 

... a pomocí alobalu roládu zavineme.

... a pomocí alobalu roládu zavineme....

12. 

mandlové lupínky

Roládu přendáme na tác, posypeme lupínky a necháme nejméně 4 hodiny chladit. Nejlepší je po 24 hodinách chlazení.

Roládu přendáme na tác, posypeme lupínky a...

13. 

Roládu nakrájíme a servírujeme. Jedna porce má energetickou hodnotu 120 kcal.

Roládu nakrájíme a servírujeme. Jedna porce...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit