Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Krůtí stehna na cibuli
Krůtí soté s pórkem
Rizoto z krůtích stehen
Marinovaná pečená krůtí stehna
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Pečený květák
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřové maso na cibuli s mrkví
Zapečené brambory s masem a zeleninou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
ZÁKUSKY
Tvarohové augsburské řezy
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit