Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
Krůtí stehna na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízká
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
Rizoto z krůtích stehen
Marinovaná pečená krůtí stehna
Dada — nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
ROLÁDY
Žirafí roláda
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Pečená kachna na pomerančích
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit