Národní kuchyně
Více
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Dada 2 h. střední
Krůtí stehna na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízká
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
Rizoto z krůtích stehen
Marinovaná pečená krůtí stehna
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie