Národní kuchyně▼
Více▼
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
Krůtí stehna na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízká
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
Rizoto z krůtích stehen
Marinovaná pečená krůtí stehna
Dada — nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
Restované houby Shimeji Bunapi
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit