Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát bez majonézy
Michal 45 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa plněná mozzarellou s bazalkou
Zuzka 30 min. nízká
RYBY
Jemné lososové špízy
VEPŘOVÉ MASO
Plněná paprika
Dada — střední
RIZOTO
Rizoto s houbami
Michal 40 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit