Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Velikonoční preclíky
Dada 1 h. 30 min. střední
Párky v listovém těstě
Dada 40 min. nízká
Šunka s křenem v huspenině
Dada — střední
Uzený hovězí jazyk s křenem
Zuzka — nízká
Olivové crostini
Zuzka 30 min. nízká
Batůžky s mletým masem
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Chobotnička ze třetího patra
Jurgason 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit