Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Tarhoňa
Dada 30 min. nízká
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
Brynzové halušky
Dada 60 min. nízká
Papriky plněné tuňákovými špagetami
Zuzka 30 min. střední
Lasagne
Norika 60 min. střední
Pikantní těstoviny s tuňákem
Dada — nízká
Špagety s plody moře
Zuzka 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit