Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Hlívový paprikáš
Dada 45 min. nízká
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Jarní míchaná vajíčka
Dada 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa s hlívovou omáčkou
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
Grilovaný šašlik
Dada — střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit