Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vinné cukroví
Dada — střední
RYBY
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Marinované vepřové maso na rukole
Zuzka 60 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
KUŘECÍ MASO
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Banánové krémové řezy s tvarohem
Vajíčková polévka s mrkví
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Domácí francouzský krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Škvarkové pagáčky
SLADKÁ JÍDLA
Makové knedlíčky s medem a pistáciemi
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit