Národní kuchyně
Více
RYBY
Pstruh s tymiánem
Zuzka 30 min. nízká
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Pstruh na cibulce s mrkví a žampiony
Zuzka 25 min. nízká
Pečený pstruh
Pstruh na žampionech
Zuzka 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit