Národní kuchyně▼
Více▼
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
KRŮTÍ MASO
Krůtí soté s pórkem
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Rychlá hrachová polévka
Michal 20 min. nízká
Dušená hlíva s kuřecím masem
Dada 60 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZÁKUSKY
Dětské tiramisu
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
Karbanátky z červeného zelí
Chalupářské bramboráky
Kokosový krémeš
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se špenátem
Lasagne s jemným bešamelem
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit