Národní kuchyně▼
Více▼
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Meruňková kaše z obilných vloček
Dada 10 min. nízká
Zobrazit recept
Mléčná žitná kaše s mákem a banány
Dada 15 min. nízká
Žitná kaše s jablky
ŠTRÚDLY
Jablečno-makové oči
Dada 60 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
ROLÁDY
Žirafí roláda
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Sladkokyselá mléčná fazolová polévka
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Francouzský jablkový koláč
Pečená kachna na pomerančích
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit