Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Makarony zapečené s květákem, žampiony a gorgonzolou
Zuzka 40 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
POMAZÁNKY
Pomazánka s Gorgonzolu
Michal — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
Jablečné řezy s čokoládou
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit