Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
Zobrazit recept
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Dada 25 min. střední
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
Dada 40 min. střední
POMAZÁNKY
Pomazánka z bílé ředkve
Michal — nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Květák v mandžuské omáčce
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
Halušky z červené řepy
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
Kuře Cacciatore
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit