Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Michal 45 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Dada 25 min. střední
Rýžové nudle se zeleninou
Michal 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry grilovaná kuřecí prsa s polníčkem
Jurgason 35 min. střední
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
Dada 40 min. střední
POMAZÁNKY
Pomazánka z bílé ředkve
Michal — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-brokolicové karbanátky se sýrem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie