Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí čertovy kousky
Dada — nízká
RYBÍ SALÁTY
Červená řepa s tuňákem
Michal 45 min. nízká
Kuřecí prsa plněná dýňovým pestem
Zuzka — nízká
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit