Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí čertovy kousky
Dada — nízká
RYBÍ SALÁTY
Červená řepa s tuňákem
Michal 45 min. nízká
Kuřecí prsa plněná dýňovým pestem
Zuzka — nízká
Marocký vrabec v srnčím hřbetě
Zuzka 45 min. nízká
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Zuzka 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Citronové řezy
Slavnostní jahodové řezy
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit