Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené přílohové zelí
Dada 50 min. střední
Zobrazit recept
ZELENINOVÉ SALÁTY
Coleslaw z červeného zelí
Dada 60 min. střední
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
Dada — nízká
Zelný salát s čedarem
Dada 30 min. střední
Dušené červené zelí s jablky
Dada 40 min. střední
JEHNĚČÍ MASO
Dušená jehněčí plec
Michal 4 h. 10 min. střední
Hlávkový salát s rakytníkovým olejem
Dada 10 min. střední
Špenátový salát s těstovinami a mozzarellou
Dada 25 min. střední
Zelný salát Coleslaw
Dada — střední
Pečená červená řepa s česnekem
Dada 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Provensálská rajčatová polévka s olivami
Dada 40 min. nízká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
Salát Oakland
Michal 35 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Chřest s balzamikovo-máslovou omáčkou
Zuzka 20 min. nízká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit