Národní kuchyně
Více
RYBY
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízká
Losos na Teriyaki
SLANÉ CHUŤOVKY
Lososovo-sýrový závin
Dada 60 min. střední
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízká
ActiFry grilovaný losos se zeleninou
Jurgason 50 min. nízká
ActiFry Lososové karbanátky s pečenými bramborami
Zuzka 45 min. střední
Marinovaný losos
Michal — nízká
Marinovaný losos na studeno
Losos se špenátem v listovém těstě
Zuzka 40 min. nízká
Losos s hlívovou omáčkou a špenátem
Zuzka 30 min. nízká
Losos v bylinkovo-hořčičném obalu
Zuzka 25 min. nízká
Jemné lososové špízy
Zapékané gnocchi s lososem
Michal 45 min. nízká
Losos v bramborovém těstíčku
Michal 1 h. 10 min. střední
Domácí sushi
Mioo — vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie