Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
Zobrazit recept
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
ZÁKUSKY
Krémový ořechový zákusek
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát s majonézou
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
Kuřecí maso v cibulové omáčce
KOLÁČE
Jablečný koláč s pudinkem a drobenkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové kosti
Jablečný koláč s ořechovým tvarohem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
Hroznová omáčka na středověký způsob
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit