Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
Zobrazit recept
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit