Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
Dada — střední
Zobrazit recept
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový závitek s cuketou
Plněná kuřecí stehna v alobalu
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZÁKUSKY
Rumový ořechovo-kakaový řez
KOLÁČE
Tvarohová vosí hnízda
Vepřový wok s tofu
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
Pudinková vosí hnízda
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit