Národní kuchyně
Více
RYBY
Treska ve sněhovém těstíčku
Dada — střední
Filet z aljašské tresky na páře
Dada 40 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Treska na italský způsob
Zuzka 30 min. nízká
Rybí karbanátky
Michal 45 min. nízká
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit