Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Jurgason 60 min. nízká
MASOVÉ SALÁTY
Těstovinový salát se sýrem
Jurgason 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Zapečené brambory s pórkem
Jurgason 25 min. střední
TĚSTOVINY
Zapečené těstoviny se zelím
Jurgason — nízká
Kuřecí řízky s tatarskou omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá brokolicová polévka
Jurgason 20 min. nízká
RYBY
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
Kuřecí prsa na paprice
SLANÉ CHUŤOVKY
Chobotnička ze třetího patra
Jurgason 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Vepřový jazyk ve smetanové omáčce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit