Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborové halušky - strapačky
Jurgason 30 min. nízká
Dušené paprikové brambory
Dada 45 min. nízká
Bramborová kaše s oříškovou chutí celeru
Dada 35 min. nízká
Bramborové Gnocchi alias noky
Michal 60 min. střední
Špaldovo-bramborové halušky s krupicí
Dada 25 min. střední
Pečené brambory
Dada 1 h. 30 min. nízká
Bramborová kaše
Michal 35 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jahodové Míša řezy
Jednoduché lité buchty
Smažené žampiony v těstíčku
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
DORTY
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Vepřová cikánská
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit