Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Broskvová bublanina
Dada 40 min. vysoká
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vanilkové vafle s broskvovou omáčkou
Dada 60 min. vysoká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Broskvová omáčka s třtinovým cukrem
Dada 40 min. střední
ZÁKUSKY
Tvarohový zákusek s broskvemi
Michal 1 h. 15 min. střední
Tvarohový zákusek s broskvemi a sněhem
Zuzka 50 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie