Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Růžičková kapusta se žampiony
Michal 25 min. nízká
RACIO SNÍDANĚ
Strouhané jabko s mrkví
Michal 10 min. nízká
Domácí jogurt
Dada — střední
Oříšková granola
Zuzka 20 min. nízká
Banánová pohanka s karobem
Dada 25 min. střední
Jáhly s hroznovým vínem
Dada 20 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie