Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vinné cukroví
RYBY
Candát po provensálsku
VEPŘOVÉ MASO
Marinované vepřové maso na rukole
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Zeleninová polévka
KOLÁČE
Jablečné řezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie