Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
RIZOTO
Mrkvové rizoto
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
Kuřecí rolky plněné špenátem
Slavnostní jahodové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
KOLÁČE
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie