Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Dada 1 h. 30 min. střední
SIRUPY A ČAJE
Zimní punč z bílého vína
Dada 15 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie