Národní kuchyně
Více
ZÁKUSKY
Krémový třešňový zákusek
ŠTRÚDLY
Švestkovo-tvarohový štrúdl
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
Smažené žampiony v těstíčku
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Vepřová cikánská
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit