Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečený bůček
Dada 1 h. 30 min. nízká
Bůčkové karbanátky
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
Česnekovo-paprikový bůček
Dada — nízká
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
SUCHÉ PEČIVO
Kávové sušenky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit