Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Pečený bůček
Dada 1 h. 30 min. nízká
Zobrazit recept
Bůčkové karbanátky
Dada 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
Česnekovo-paprikový bůček
Dada — nízká
Originální polský Bigos
Michal 1 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit