Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuřecí roláda s nádivkou
Jurgason 2 h. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit