Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
RÝŽE
Citronová rýže
Dada 35 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Plněné vepřové závitky
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Škvarkoví šneci
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie