Bublanina s višňovým džemem

Úžasně dobrý, jednoduchý a rychle připravený koláček. Opravdu stojí za vyzkoušení!
recept,fotorecept,džem višňový,Koláče
Koláče
Kategorie
Koláče ›Ingredience
Ingredience
cukr krystalový | 120 483 | gramů kcal | |
džem višňový | 150 410 | gramů kcal | |
kypřicí prášek do pečiva | 1 ?? | balení kcal | |
mouka polohrubá | 180 641 | gramů kcal | |
mouka polohrubá | 0 ?? | kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
olej slunečnicový | 100 899 | mililitrů kcal | |
sůl | 1 0 | špetka kcal | |
vaječný bílek | 5 85 | kcal | |
vaječný žloutek | 5 285 | kcal | |
voda | 130 0 | mililitrů kcal |
Recept



4.
mouka polohrubá 180 gramů • kypřicí prášek do pečiva 1 balení
Do těsta zamícháme mouku s kypřicím práškem a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.


6.
Pečeme 15 min. při teplotě 200 °C.

7.
džem višňový 150 gramů • voda 30 mililitrů
Kyselý višňový džem smícháme s trochou vody, tak abychom dostali poměrně řídkou konzistenci džemu. Začneme ho nepravidelně nanášet na korpus.

8.
Po nanesení necháme džem asi 20 minut vsáknout.

9.
A můžeme podávat!

Dobrou chuť!