Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s liškami a lososem
OVOCNÉ SALÁTY
Ananasová omáčka s jogurtem
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
SIRUPY A ČAJE
Zázvorový čaj s pepřem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie