Národní kuchyně
Více
MASOVÉ SALÁTY
Těstovinový salát se sýrem
Jurgason 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí plátky s kukuřično-avokádovou salsou
Zuzka 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kukuřičná krémová polévka
SLANÉ CHUŤOVKY
Chobotnička ze třetího patra
Jurgason 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Žabky
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit