Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s kysaným zelím
Dada — nízká
Křupavé kuře
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Kuřecí řízky s tatarskou omáčkou
Jurgason 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Jahodové Míša řezy
Jednoduché lité buchty
Smažené žampiony v těstíčku
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
DORTY
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Vepřová cikánská
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit